keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Kromin kiiltoa!!

Viikonloppuna olime myös ystävämme luona kyläilemässä. Ystävämme asuu Porvoossa pienessä "kaupunginosassa" Hinthaarassa, joka on mielestäni aivan maaseutua. Sieltä löytyy pieni kauppa, kesäkahvila ja pubi.. Ja yllätys, yllätys junarata ja pienin Suomessa näkemäni juna-asema..




Ja uskokaa tai älkää, siinä menee junakin muutaman kerran vuodessa. Junaa kutsutaan nimeltään "Lättähattu" ja siitä on saanut nimensä myös paikallinen pubi. 



Ja luulisi, että se pubi on hiljainen syrjäisestä sijainnistaan johtuen, vaan eipä olekkaan. Nytkin siellä oli järjestetty  "Rock'n Roll-viikonloppu". Pihaan oli tuotu kuorma-auto jonka kontin seinän sai auki.(siis sivusta aukeava on varmaan oikea termi). Siellä soitti bändejä joka ilta hiton hyvää musiikkia ja yleisö nautti. Naiset kellohameissaan ja miehet nahkarotseissaan.. 



Ja fiilis oli ihanan rento. Piha oli täynnä vanhoja jenkkiautoja joita ei voi kuin ihailla. Itsekkin tahtoisin sellaisen, mutta pitäis osata itse myös laitella sitä. Muuten se ois liian kallis harrastus.. Mutta mitä sanotte näistä parista ihanuudesta?





Tai tästä vissii 40-luvulta olevasta autosta? Murskasi Karhun pienen tölkin keulallaan. Hydraulinen jousitus (piti kysyä tuolta mieheltäni) mahdollistaa tuonkin..





Sunnuntaina Pubissa oli "American Style Brunch". Hinta oli vain 15 euroa ja listalta löytyi mm.

Chiken wings
Ribs
Mac'n cheese
Club sandwiches
Jambalaya
Coleslaw
Bacon
Scrambled eggs
Pumpkin soup
Potato salad
Green salad
Corn..
Ja paljon muuta






Ja hyvää oli. Varsinkin jälkkäriksi mustikkapannaria vaahterasiirapin ja kermavaahdon kera.




Kiitos Pub Lättähatun kokeille ja henkilökunnalle..Palvelu ja ruoka oli hyvää.. Ja muutenkin kiitos Hinthaara.....Nautin....




 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti