torstai 23. heinäkuuta 2015

Hei pitkästä aikaa...

Oho kun tuo aika kuluu nopeesti. Näyttää tuosta edellisestä postauksesta olevan jo kuukausi aikaa. Tää kirjoitustauko ei ollut kylläkään tarkoitus. Masennuin vaan siitä kampaamokäynnistä ja muutenkin elämä potkii mua taas oikein kunnolla.



Toi käsi reistailee edelleen.En saa laitettua edes noita hiuksia aamuisin käsien takia.  Sain siihen taas viikko sitten kortisoonia kahteen eri kohtaan. Mutta jos siitä asiasta täyttyis löytää jotain positiivistä, niin sain vihdoinkin lähetteen (jonka muuten pyysin jo talvella) fysioterapiaan. Nyt olen ollut toista viikkoa saikulla ja lauantaina alkais kesäloma..Nyt on pelkona että toi vaiva muuttuu "jäätyneeksi olkapääksi".Ja sehän ei parane millään..Onneks sain eka ajan sinne fysioterapeutille jo ens tiistaiksi. Nyt on aikaa kuntouttaa ilman työrasitetta. Ei haittaa vaikka loma menis kokonaan sen parissa. En kestä vaan enää tuota kipua.. Ja haluun todellakin tuon laihdutuksen kunnolla käyntiin.. Mutta lisää siitä aiheesta myöhemmin...

Paljon on ehtinyt tapahtuu, mutta kun nyt mietin niin ei sittenkään mitään merkittävää.. Tai sitten tuo muisti tekee kepposii.Täytyy alkaa tutkailemaan kuukauden aikana otettuja valokuvii..Sillähän ne mun tekemiset seviää...Opiskelut on ainakin ihan jumissa. Täytyis edes avata koulun sivut ja katsoo löytyisköhän se inspiraatio sieltä...Plääääh....... Mutta ainakin olen hengissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti