sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Kaupunkijuhannus!



Yleensä vietämme juhannuksen jossain mökillä tai muuten sisä-Suomessa kotiseudulla, mutta nyt lupasivat niin kylmää ilmaa, joten päätimme olla vaan kotona. Olenkohan tulossa vanhaksi, mutta viihdyin kaupungissakin tuon juhlapyhän.




Aaton aamukahville laitoin sitruunamuffinsseja kermavaahdolla. Päätin sallia myös itselleni sellaisen pienen makean. Kävin aamulla salilla joten ilman tunnontuskia aamukahvin kanssa se maistui hyvälle.



Päivällä otin rennosti ja luin sen Sidney Sheldonin kirjan "Koston jumalat". Sheldonin kirjat ovat sellaisia, että kun niitä alkaa lukemaan on luettava samantien loppuun asti. Ei yksinkertaisesti voi jättää kesken. Hyvä lukunautinto. Ja juhannusiltana tuli tuo Meddusan ansa- elokuva telkkarista ja hykertelin kun kirja löytyy hyllystä. On hauskaa verrata kumpi on parempi, kirja vai leffa.



Sitten grillailimme konjakkikassleripihvit, keitimme uudet perunat ja tottakai pöydästä löytyi myös silliä. (ei tosin mun lautaselta). Erilaisia grillisalaatteja pihvin seuraksi ja lämmintä patonkia. Ja hyvää oli.




Ilta kului nautiskellen pari lasia kuohuvaa ja lauleskellen vähän karaokea. Kävimme myös pyöräilemässä ja piipahdimme yhdellä terassilla nauttimassa pari drinkkiä. En ottanut paljoa tuota alkoholia, mutta heräsin aamulla kamalaan päänsärkyyn. En tiedä johtuiko särky nautitusta alkoholista vai aaton salitreeneistä (tein jonkun verran myös käsitreeniä) mutta se ei meinannut lähteä millään pois.






Juhannuspäivän aamiaiseksi grillasimme makkaraa ja nautimme mm. graavilohesta. Koko päivä meni vain kotosalla laiskotellen ja rentoutuen. Nyt sitten jaksaa tänään mennä illaksi töihin ja aloittaa arjen. Mites teidän juhannus meni? Toivottavasti nautitte siitä, sillä tästä se kesä alkaa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti