sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Salimietteitä.

Tulin just salilta hikisenä mutta tyytyväisenä siitä, että tuli tänäänkin tehtyä jotain laihdutuksen ja varsinkin itsensä terveyden eteen.



Aloitin treenit tietenkin crosstrainerilla. Siinä vieressä oli  nainen, johon olin törmännyt aika usein samalla salilla. Moikattiin ja alettiin juttelemaan koirista yms. Se 10 minuuttia kului tosi huomaamatta ja nopeasti. Vaikka tuli hiki ja hengästyin kunnolla kyseisessä vehkeessä, mulla oli hyvä mieli. Joskus tuijotan sitä aikaa ja mietin, että loppuis jo ja joskus pienennän kaltevuuttakin kun tuntuu etten jaksa enää. Mutta en nyt.

Lopun treenin ajan mietin treenikaverin merkitystä suoritukseen ja motivaatioon. Ja uskon, että kaverin kanssa trenatessa jaksaa ehkä paremmin.Toinen voi myös korjata jotain asentoa jos huomaa toisen tekevän väärin jotain. Ehkä uskaltaa treenatakin kovempaa ja suuremmilla painoilla. Mie oon aina yksin nykyään, sillä ystäväni asuvat kauempana ja heillä voi olla kausikortit toisiin saleihin. Olisi ihanaa saada houkuteltua joku kanssani samalle salille ja vielä ihanempaa olisi, että aikataulut täsmäis ja sais treenikaverin. Tätä miettien mie lähden nyt suihkuun ja valmistaudun töihin lähtöön. Heippa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti