torstai 18. kesäkuuta 2015

Pitkät vai lyhyet hiukset?

Siinä kysymys jota me kaikki naiset varmaan jossain elämän vaiheessa varmaan mietimme. Itselläni se on aika ajankohtainen ongelma sillä olen todella kyllästynyt tähän lookkiin.



Mulla on tällä hetkellä pitkät hiukset mutta hirveän ohuet. Joten haksahdin vuosi sitten "teippeihin" eli tuuhennukseen.. Olen ollut kyllä tyytyväinen näihin, mutta kun omat kasvaa mielestäni liian nopeasti, niitä pitää korjailla 5-6 viikon välein. ja aina se kampaajalla käynti kestää pari tuntia. Ja rakastan uimista, joten ne lisäkkeet eivät oikein tykkää mm. merivedestä.

Tiedän kyllä, että myös lyhyet hiukset vaativat tiheitä kampaajalla käyntejä, mutta silloin siellä ei tarvitsisi istua kahta tuntia kerrallaan. No tätä pulmaa pähkäillessäni tutkin nettiä ja löysin iltasanomien sivuilta linkin siitä, miten voisin itse mitata kasvoni (ne on vähän neliön muotoiset) suhteen korviin?? Pääset itse tutustumaan aiheeseen TÄSTÄ. Itselläni tuo mitta 5cm eli sen testin mukaan mulle pitäisi sopia lyhyet hiukset.

Toinen testi oli virtuaalikampaaja, jossa kävin leikkimässä uusia tyylejä itselleni. Ja hauskaa oli.. Siinä pitää kylläkin kirjautua ja ladata oma kuva, mutta jos se ei haittaa niin pääset itse testailee uusia tyylejä TÄÄLTÄ . Ja siellä sivuilla on vain julkkisten hiustyylejä ja en kylläkään löytänyt sitä mitä hain. Mutta kuvahaulla hiusmallit 2015 löysin seuraavan mallin.


lyhyet hiukset nuorentavat


(kuva on kopioitu netistä johon pääset TÄÄLTÄ ) Ja vaikka tuo kampaus vaatii vissii permanentin niin aion kokeilla. Nyt vaan pitää löytää hyvä kampaaja.. Ainoa haave vaan ois että sais nää omat kasvot myös vaihtaa kyseisiin kasvoihin. Kaunis malli. Nyt pitää lähteä kauppaan ostelemaan juhannuseväitä...Heippa kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti